6 червня в Україні професійне свято у журналістів. Підсумки тижня .

1804

Збирають, опрацьовують та висвітлюють. 6 червня в Україні професійне свято відзначають журналісти. Люди часто їх називають акулами пера, четвертою владою та медійниками. Вони щодня шукають найцікавіші новини області, щоб Ви дізналися про  усе першими. Та часто усі забувають, що вони прості люди, мають хобі та зовсім мало вільного часу.

Отруєння дітей, вбивства та проблемні будівництва – з таких новин починається чи не кожен ранок нашої колеги Оксани Чушкіної. У нашому колективі вона завжди на передовій резонансних подій. На особисте життя часу залишається мало.

Журналістка додає, висвітлює багато негативних моментів, аби наші глядачі не втрапили у такі ж негаразди. Та мріє знімати більше позитивних сюжетів.

Вікторія Спринчак вже добре знайома нашим глядачам. Вона – обличчя головних новин Хмельниччини.  За кілька хвилин до прямого ефіру Віка заходить до студії та починає вчитуватися у новини, які готував цілий штаб журналістів. Вікторія частенько й сама виїжджає на зйомки матеріалу. Зокрема, у столицю на сесії Вреховної Ради України.

Та є у її житі і зовсім інша сторона медалі. Війна.

 Віталій Підгайчук своє особисте життя тримає у таємниці. А от про роботу думає навіть уві сні.

 На нашому телеканалі Віталій знімає гостросоціальні сюжети, частенько – на власний телефон. Йому якось вдається бути усюди й одразу. А ще він завжди усміхнений, бо готується до ранкового шоу «Ранок на сніданок». Тож у ньому вживаються два образи – громадського активіста та шоумена.

" " " "