Лікар Володимир Гедзюк рятував життя іншим, а тепер сам потребує допомоги

2248

Понад 20 років Володимир Гедзюк рятував життя іншим, однак тепер сам потребує допомоги. У чоловіка виявили рідкісне онкологічне захворювання. Вартість лікування – кілька мільйонів гривень. Відтак медики Волочиської центральної районної лікарні звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти, на лікування колеги.

Про таких як він говорять – лікар від Бога. Понад 20 років Володимир Гедзюк працює у Волочиській центральній районній лікарні. В нього за плечима тисячі надскладних операцій та  врятованих життів. Говорить, стати медиком мріяв ще змалку. Інші професії навіть не розглядав.

А ще крім професіоналізму Володимиру Гедзюку притаманні співчуття, чесність,  порядність та людяність, говорить місцева жителька Галина Миколюк. За збігом  обставин їй доводилось тричі довірити йому життя найрідніших людей.

Однак нині він сам потребує допомоги. У Володимира Гедзюка виявили рідкісне онкологічне захворювання. Позаду два оперативних втручання. Проте хвороба не відступила.

Такі патології успішно лікують в одній із Ізраїльських клінік. Однак вартість лікування – кілька мільйонів гривень. Тож колеги звертаються з проханням  допомогти фінансово та вберегти життя тому, хто багато років рятував його іншим

Рідні та колеги сподіваються на небайдужих людей та вірять, що Володимир Гедзюк таки здолає  смертельну недугу.

" " " "