«My Fest». У Хмельницькому впродовж двох днів відбувався молодіжний фестиваль

864

Хмельницький знову фестивалив. Два дні розваг та майстер класів на будь який смак – в обласному центрі вже традиційно до дня молоді організували «My Fest».  Розважитися та відпочити могли всі – від наймолодших мешканців та гостей  міста до літніх людей.

Традиційно фестиваль організатори розділили на два дні. Перший день був спрямований саме на молодь. Другий мав більш спортивну тематику. Особливістю цьогорічного проведення є те, що Хмельницький та вся Україна перебуває у зеленій карантинні зоні. Тому якихось суворих обмежень тут не було.

Вже другий рік під час цього фестивалю організатори проводять один із найбільш очікуваних конкурсів ненажер. Ті, хто попередньо зареєструвався, мали з’їсти їжу швидше за суперника.

Другий день фестивалю розпочався із забігу. А ще із водних процедур. Плавання на відкритій воді на дистанції 200, 1800-т, три кілометра та вісімсот метрів у Хмельницькому проводилося вперше. Загалом участь у запливу взяли півтори сотні плавців зі всієї України.

Учасники кажуть, дистанція непроста, хоча багато хто не новачок у таких запливах.

Окрім дорослих у водах Південного Бугу за першість боролися і діти. Першими у своїй віковій категорії на дистанції 200 метрів вибороли брати із Тернополя.

Ближче до вечора у Хмельницькому стартували проміжні змагання найсильніших людей нашої країни. Окрім титулованих спортсменів, до міста приїхав дворазовий чемпіон світу Василь Вірастюк.

Поки стронгмени демонстрували свою силу та витривалість індивідуально, місцева малеча випробувала себе у перетягуванні вантажівки.

Змагання стронгменів у Хмельницькому проводяться не вперше. Кілька років тому  найсильніші люди країни тут вже демонстрували свою міць. Це проміжні змагання до Кубка України, далі на стронгменів чекає національна першість. А потім – змагання світового рівня.

 

" " " "