73-й День Народження селища Наркевичі

524

Свято для всіх. Селище міського типу Наркевичі відзначило свою сімдесят третю річницю з дня заснування. Мешканцям Наркевицьої об’єднаної територіальної громади влаштували свято з розвагами для дітей і дорослих. В розважальну програму входили: батути, малюнки на асфальті, концертна частина, ярмарок, частування для гостей і дискотека.

Працюй там, де твій дім. Неподалік Наркевичів знаходиться цукровий завод. З нього починається історія селища. Завдяки йому тут зростало не одне покоління жителів.

Мешканці Наркевичів зазначають, що День села – чудова нагода зібратись всією громадою, поспілкуватись і весело провести день.

Голова громади вручила подяки іменинникам, наймолодшим жителям, наймолодшій подружній парі та багатодітним сім’ям.

Також до свята доєднався благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Благодійники частували гостей ковбасками та картоплею. Напередодні свята, за підтримки благодійного фонду відбувся відкритий кубок з футболу «Наркевичі стайл».

На День Народження селища Наркевичі завітав і народний депутат України Сергій Лабазюк.

На урочистій частині Сергій Лабазюк особисто вручив подяки і подарунки видатним жителям: два сертифікати, спортивний інвентар та п’ять цінних подарунків. Депутат, також зазначив, завдяки ремонту автошляхів, тепер село сягає європейського рівня. Після завершення офіційної частини свята на громаду очікувала святкова дискотека.

 

" " " "