8 сучасних комбайнів CLAAS LEXION 760 поповнили технічний парк корпорації “Сварог Вест Груп”.

1286

8 сучасних комбайнів CLAAS LEXION 760 поповнили технічний парк корпорації “Сварог Вест Груп”. Підписання угоди відбулось в травні цього року. А зараз всі машини готові збирати новий врожай. Працівникики корпорації “Сварог Вест Груп” пройшли навчання і отримали навички налаштування й роботи на нових комбайнах.

Днями на Хмельниччині компанія «CLAAS» урочисто передала корпорації «Сварог Вест Груп» комбайни CLAAS LEXION 760.

Вибір саме цих комбайнів обумовлений тим, що «СLAAS» є передовим виробником сільськогосподарської техніки не тільки в Німеччині, а й в усьому світі.

Всього у рамках співпраці з «CLAAS», аграрники отримали вісім нових комбайнів «LEXION 760», які розподілили по чотирьох регіонах України.

До речі механізаторам «Сварогу» отримані машини давно знайомі, адже працюють на техніці  CLAAS, наявній у господарстві, не перший рік. А для того, аби робота на нових комбайнах була ще більш ефективною, в рамках співпраці між корпорацією та офіційним дилером CLAAS в Західній Україні погоджено умови  сервісного гарантійного та постгарантійного обслуговування, навчання операторів машин та менеджерів, які будуть працювати з обробкою даних телеметричної системи TELEMATICS , встановленою на кожному комбайні. Ця опція дозволяє тримати руку на пульсі усіх параметрів та налаштувань техніки в режимі реального часу, проводити контроль виконання робіт, використання робочого часу, завантажувати карти врожайності, вологості, швидкості руху та багато іншого.

На знак вдячності за плідну співпрацю та довіру до бренду «Claas» керівнитво корпорації «Сварог Вест Груп» отримало від подяку від представників КЛААС Україна та дилера.

" " " "