92 пари взуття на майдані. У Хмельницькому вшанували пам’ять жертв ДТП

1253

92 пари взуття на майдані. У Хмельницькому вшанували пам’ять жертв ДТП автопробігом та флешмобом. Такий захід у третю неділю листопада в нашому місті проводять вже шість років поспіль активісти Хмельницького авто любительського клубу. Цьогоріч до них доєдналися й велосипедисти та представники соціальних ініціатив.

Із Зарічанської на Майдан Незалежності автопробігом вже шість років поспіль автолюбителі Хмельницького вшановують пам’ять жертв дорожньо-транспортних пригод. За ці роки кількість людей, що гинуть на дорогах Хмельниччини залишається стабільною – близько сотні втрачають життя у автопоїздках.

Так за останнє десятиліття понад тисяча подолян загинули у ДТП. 92 із них – за дев’ять місяців 2017-го. Саме стільки пар взуття розмістили на майдані Незалежності.

А все тому, що і водії, і велосипедисти, і пішоходи забувають просту  істину «Береженого і Бог береже».

Нагадали про жертв дорожньо-транспортних пригод традиційно гучно. Рівно о 13:30 разом із водіями усього світу на хвилину затиснули клаксони своїх автомобілів.

Фактично цим автопробігом хмельницькі автомобілісти завершили тиждень безпеки дорожнього руху у місті Хмельницькому. Під час якого провели чимало заходів, спрямованих привернути увагу до безпеки на автошляхах усіх учасників дорожнього руху.

 

" " " "