А МІСЦЯ ВИСТАЧИТЬ?

168

Мешканці багатоповерхівки у мікрорайоні Озерна проти забудови прибудинкової території. Нещодавно поблизу будинку вони побачили невідомих із геодезичним обладнанням, тому переконують – планують нове будівництво.

А зайшли на територію для того щоб встановити дерев’яні стовпчики для вимірювання території, розповідає голова ОСББ за адресою Лісовогринівецька 16.

Цей багатоквартирний будинок зведений на замовлення управління МВС України в Хмельницькій області. Квартири тут отримали як поліціянти так і ті, хто вклав власні кошти. Відповідно до проекту тут має бути 4 секції. Три вже здані, для четвертої, за словами мешканців, місця замало.

Люди кажуть, перш ніж зводити нову будівлю, звернули би увагу на стару. Будинок, що знаходиться на утримані ОСББ і якому згідно документів 9 років почав давати тріщини, підвал не дороблений, є проблеми із покрівлею.

У 2008 році між УМВС України у Хмельницькій області та колективним підприємством управління механізації будівництва було укладено договір на будівництво трьох блок – секцій за адресою Лісовогринівецька 16. У 2015 підписано документи на зведення.

На даний час триває процес підготовки усіх необхідних документів для початку четвертої черги будівництва.

" " " "