Афера на 130 тис. грн: у Хмельницькому одесит викрав з пошти партію навушників

778

Одесит замовив у продавця із Хмельницького велику партію навушників. На пошті чоловік відмовився від товару і відправив його назад, начебто не сподобалася модель. А сам, маючи усі дані потерпілого, вирушив до Хмельницького аби отримати товар раніше відправника.

Про аферу на 130 тис. гривень розповіли в пресслужбі Національної поліції Хмельниччини.

“21-річний хмельничанин через мережу інтернет продав бездротові навушники. Днями йому надійшло оптове замовлення на 150 штук. Товар потерпілий відправив до Одеси. Та за кілька днів він отримав повідомлення, що посилка повертається назад”, – зазначають у поліції.

Продавець зрозумів, що тут щось не те, тому про всяк випадок повідомив поліцію. І не прогадав, адже правоохоронці разом зі службою безпеки пошти прямо у відділенні й затримали 34-річного одесита, замовника партії навушників. Як з’ясувалося, аферист бувалий. Раніше його притягували до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Окрім цього, поліцейські встановили, що паспорт зловмисника підроблений. Документ вилучили та направили на експертизу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, що завдала значної шкоди потерпілому) КК України. Чоловіку “світить” до 6 років тюрми.

" " " "