Аграрії всієї країни святкують. Цієї неділі вони відзначали своє професійне свято

690

Аграрії святкують. Традиційно у третю неділю листопада своє професійне свято відзначають люди, які працюють на землі. Аграрна сфера є однією із провідних галузей економіки України. Щороку сільське господарство формує близько 14% ВВП.

Група компаній «VITAGRO»є одним із найпрогресивніших аграрних формувань України. Тут не тільки вміють якісно доглядати за посівами, ай, зрештою, вирощувати якісні врожаї. В компанії працюють кваліфіковані спеціалісти різних напрямків.

Аграрна наука зараз є беззаперечною складовою при отриманні високих врожаїв. Тому у Групі компаній «VITAGRO» до цього напрямку відносяться по-особливому. Тут навчилися не тільки сіяти, доглядати, збирати і зберігати, ай створили умови для вирощування власного насіння. Перевага його над іноземним – стійкість до вітчизняних кліматичних і ґрунтових умов.

З нагоди Дня працівників сільського господарства Група компаній «VITAGRO» привітала своїх фахівців. Найкращих нагородили відзнаками та цінними подарунками.

На сьогодні аграрна галузь займає провідне місце у економіці країни. 14% ВВП – це заслуга аграрного сектору. Група компаній «VITAGRO» є чи не найбільшим платником податків у Волочиському районі і не тільки.

2020-тий був непростимдля роботи аграріїв. Суха весна та дощове літо внесли свої корективи щодо планів на отримання врожаїв.

" " " "