Агро-Поділля – 2019: хмельничан кличуть порозважатися з користю.

1519

Агро-Поділля – 2019. 7 вересня в обласному центрі відбудеться традиційна сільськогосподарська виставка-ярмарок. Усіх, то хоче розважитися з користю кличуть на недіючий ринок в Ружичній. Організатори обіцяють: тут буде все. Для фермерів – виставка техніки, для любителів масових гулянь – пісні і танці, для поціновувачів смаколиків – фудкорти, а для господарочок – ятки із найсвіжішими продуктами від місцевого виробника. Для всіх разом підготували спеціальний сюрприз.

Фермерам – техніка, людям розваги. Традиційна сільськогосподарська  виставка-ярмарок вже 7 вересня відчинить двері для хмельничан і гостей міста. Організатори обіцяють дотичним до агробізнесу буде на що принаймні подивитися.

Тим, хто до агробізнесу стосунку не має, обіцяють, також нудьгувати не вдасться. Любителів масових гулянь чекають пісні і танці, поціновувачів смаколиків – фудкорти, а господарочок – ятки із найсвіжішими продуктами від місцевого виробника.

На всіх разом, як вже заведено на виставці-ярмарку чекає ексклюзивний сюрприз. Який саме організатори не розголошують, бо не вдасться, утім обіцяють, вистачить для усіх.

Організатори подбали не лише про якісне наповнення виставки-ярмарку, а й про те як до неї дістатися.

І, за бажанням, придбати якісні продукти прямісінько із рук виробника.

" " " "