Американський пікнік у Хмельницькому.

1461

Готуйте каремати та гарний настрій. У Хмельницькому вперше відбудеться американський пікнік. 20 червня о 17 годині містян запрошують в Молодіжний парк. Організатори підготували чимало цікавого. Програма відпочинку наповнена спортивними розвагами, смачними стравами та переглядом актуального кіно.

Американський пікнік в Молодіжному парку. 20 та 21 червня на містян чекатимуть смачні страви, запальні ігри та цілковите занурення в американську культуру розваг. Також, для присутніх виступатимуть місцеві гурти та запрошені хедлайнери.

Протягом двох днів організатори підготували ряд цікавих заходів. Обіцяють буде чим зайнятися і дітям, і дорослим. На території парку діятимуть розмовні клуби, де можна вільно поспілкуватися іноземною мовою. Також, 2 дні з 22 години транслюватимуть кіно просто неба.

Розважальний захід організовують в рамках «Громадських ініціатив». Тобто фінансування відбувається здебільшого з міського бюджету. Тож, безкоштовний для відвідувачів. Щоправда, організатори нагадують, що це активний відпочинок на природі і дещо таки треба принести.

" " " "