«Амстердам – Київ. І трохи святого Миколая»

1411

Амстердам та Київ. У Хмельницькому відбулася презентація книги, яка розповідає про Святого Миколая. Авторка роботи – молода письменниця з Львівщини Галина Рис. Раніше вона писала дитячу літературу. Тепер – переважно прозу в стилі магічного реалізму для дорослих та підлітків. Хмельницький вже п’яте місто, де читачі мали змогу поспілкуватися із письменницею.

До міста завітала Галина Рис. Вона презентувала свою нову книгу. За рахунком – це вже другий роман. Він розповідає про Святого Миколая від початку його історії до сьогодення.  Щоб занурити читача у атмосферу добра, авторка розділила рукопис  на дві сюжетні лінії.

Історія випадкового знайомства у літаку десь між Амстердамом та Києвом розповідає про кохання та диво, яке завжди має місце в нашому житті.

На сторінках роману є й соціальна проблематика сучасного волонтерства. Допомога людині не вимірюється лише коштами, а й звичайною увагою. Бо в світі насправді багато самотніх та залишених людей. Отож, знаючи це,  Галина Рис на сторінках своєї книги ділиться власними переживаннями та досвідом. І через головних героїв розповідає, як творити добро.

 

" " " "