Англійська для атовців: у Хмельницькому захисників безкоштовно навчають мові

1184

У Хмельницькому захисників безкоштовно навчають англійській. Соціальна ініціатива належить одній з мовних шкіл міста. Її започаткували іще 4 роки тому. Спершу, кажуть, курси іноземної створювали на один рік, втім, потім вирішили продовжити. Адже, охочих вдосконалити свою мову не бракує. Групи набирають – різні. Тож, англійську можна вивчити як із нуля, так і на професійному рівні.

Для себе та для роботи. Олексій Наконечний англійську на курсах вивчає вже повних два роки. Певен, іноземна мова сьогодні – не просто потрібна, а необхідна у українській армії. Військові частенько спілкуються із колегами з інших країн, тож міжнародною англійською послуговуються на службі.

Бажання вивчати мову, зізнається Олексій, з’явилося не лише в зв’язку з службовою необхідністю. Знання іноземної – це плюс до здоров’я, певен військовослужбовець.

Курси англійської для атовців у закладі безкоштовні. Соціальний проєкт започаткувала одна із мовних шкіл міста. Тут, кажуть, загалом охочих повчитися не бракує. Стартують усі, а, от, до фінішу дістаються лишень найсильніші.

Вчителі кажуть, що б не робили самі, як би не старалися передати знання з англійської, результату не буде, якщо нема мотивації.

Андрій Кравчук в цій групі випускників – єдиний, хто не прогавив жодного планового заняття. Чоловік – практично відмінник.

Андрій зізнається, високі результати на курсах англійської – результат серйозної праці. Мову вивчав старанно, бо мав мотивацію. Раніше, зізнається, служив у поліції – брав участь в АТО, сьогодні кардинально змінив і життя, і професію. У ній англійська – не забаганка, а вимога, котру витримав.

Чоловік додає, англійську потрібно знати не лише задля кар’єрного розвитку, а й для себе. Тому й іншим радить не лінуватись, а розвиватися. Адже, як кажуть, навчатись ніколи не пізно.

" " " "