«Анімаційна Лабораторія»

914

У Хмельницькому шукають талановитих людей для створення фільму з пластиліну. В рамках проекту Хмельницької міської ради «Громадські ініціативи» ще у листопаді відкрилася анімаційна студія. З того часу там займалися облаштуванням приміщення та закупівлею необхідної техніки. Нині розпочали набір людей на навчання. Ті, кого оберуть, і створять короткометражку.

У Хмельницькому стартував конкурсний відбір на навчання в «Анімаційну Лабораторію». Цей проект став переможцем «Громадських ініціатив» ще минулого року. Ідея створення студії, у якій робитимуться мультики та фільми, належить хмельничанину.  Вадим Подзігун вже понад три роки займається мультиплікацією і нині шукає однодумців задля спільної роботи. І кілька місяців тому містяни могли побачити вже готовий мультик про рідне місто, який він готував разом із дітками художньої школи.

Навчання триватиме чотири місяці по три дні на тиждень. Під час уроків будуть вивчати основи анімації, створення персонажів та усі тонкощі знімального процесу. Робота ця кропітка та потребує чималих зусиль. Адже мультики створюються не за допомогою комп’ютерної графіки, а власними руками і з пластиліну.  Шукають людей від старшокласників до студентів, або ж професійних мультиплітакорів. Головне, для початку, вміти користуватися графічними дизайнами чи відео редакторами, все інше покажуть та розкажуть.

Заявки прийматимуться до 17 лютого.  До проекту зможе потрапити лише чотири учасники. Для цього потрібно заповнити анкету за посиланням, яке є на сайті міської ради.

 

" " " "