У Хмельницькому побільшає камер відеоспостереження.

813

Хмельницький стане безпечнішим. У лютому цього року депутати Хмельницької міської ради затвердили положення щодо системи відеонагляду для. Впродовж цього року у місті мали б запрацювати близько двохсот камер вуличного нагляду.  Наразі проходить тендерна процедура на купівлю двох десятків комплектів камер.

Два мільйона на безпеку жителів та гостей Хмельницького. У міському комунальному підприємстві «Хмельницькінфоцентр» вже незабаром мають з’явитися нові камери відеоспостереження.

Встановлювати систему відеонагляду будуть на всіх в’їздах та виїздах із міста. Камери оснастять і кожен міст. У підприємстві кажуть, техніка матиме змогу ідентифікувати і номер автівки,  і навіть її колір. Це, за словами спеціалістів,  дозволить покращити безпеку та  зменшити злочинність у місті.

Наразі «Хмельницькінфоцентр» має у своєму обслуговуванні сотню відеокамер. Вони встановленні у парках, скверах на вулицях міста. До кінця року їх збільшать вдвічі.  Загалом, програма відеоспостереження розрахована на кілька років.

" " " "