Аншлаг у сервісному центрі Хмельницькенергозбуту . Абонентський відділ заполонили споживачі .

1178

Задуха, розгніваний натовп, борги нізвідки і швидка допомога. Хмельничани заполонили сервісний центр Хмельницькенергозбуту, аби передати показники лічильників. Люди бідкаються, новостворена кампанія-постачальник   не справляється із обслуговуванням абонентів. Тим часом енергетики кажуть, роблять усе що можуть. У лютому ми розповідали про черги у відділі обслуговування юридичних осіб. Тоді проблема сталася через перебої в роботі електронного сервісу «особистий кабінет». Керівники кампанії обіцяли виправити помилки, однак місяць потому історія повторилася тільки  для побутових споживачів.

Наприкінці січня аншлаг у сервісному центрі Хмельницькенергозбуту був у юридичних споживачів.

Місяць по тому ситуація повторилася. Абонентський відділ заполонили побутові споживачі.

У залі працює 12 фахівців. Однак, людей настільки багато, що комусь стало зле.

Черга – не єдиний сюрприз. Хмельничанка Майя  прийшла до Хмельницькенергозбуту, аби дізнатися – звідки у неї виник борг. Каже, завжди сплачує вчасно.

Тим часом керівники кампанії кажуть, проблему створили ті споживачі, які не хочуть користуватися електронним сервісом.

Власний електронний сервіс в Хмельницьенергозбуті з’явиться вже цього місяця, принаймні у цьому запевняють керівники компанії, а перехід з однієї он-лайн платформи на іншу не буде болісним для абонентів. Щодо боргів підприємству, то ще місяць тому керівники запевняли – перед новоствореною структурою заборгованості жителі області не мають. Нині у березні підрахували, що подоляни завинили близько 50 мільйонів гривень за спожиту електроенергію.

 

 

" " " "