Апітерапія в Антонінах

3268

 Бджолине лікування в Антонінах. В Красилівському районі атовців й переселенців навчатимуть апітерапії. Понад сотня жителів Красилівщини зможуть навчитися доглядати за бджолами, а за допомогою продуктів бджільництва, заробляти. Та, найголовніше – психологічна розрядка, яку зможуть отримати слухачі школи бджільництва та соціальної апітерапії. Наталка Бахамент продовжить тему.

Вчитель фізкультури, учасник АТО, а тепер учень Школи бджільництва і соціальної апітерапії. Антонінчанин Фейзідінджон Рахімов взявся вивчати непросту науку – як доглядати за бджолами й будувати на цьому родинний бізнес. Тим паче, що за навчання платити нічого не доведеться.

А от пані Любов Берчук, до прикладу, порається з вуликами давненько. Каже, пасічництво для неї – хобі. Так жінка продовжує започатковану батьком сімейну бджолярську традицію.  Нині ж пані Любов зізнається, мед – продає. Та каже, аби почати заробляти на комахах, спочатку треба вкласти в них чимало грошей. Та й це не допоможе, якщо їх боятися.

Цілий рік організатори школи працювали, аби реалізувати її у життя. Мета проекту благородна – навчити бджільництву учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб для створення власного бізнесу та подальшого працевлаштування.

І навіть навчатимуть як експортувати продукти бджільництва закордон, зокрема до Польщі, посадовці якої долучилися до створення Школи апітерапії в Антонінах.

" " " "