Артерії інфраструктури. У Хмельницькому районі  капітально оновлюють  дорожнє покриття.

1289

Те, що не ремонтувалося понад чверть століття. Дороги –  одне із наболілих та кричущих проблем нашої держави. Подекуди їх щороку підлатують, намагаючись зберегти те, що є, а десь нового асфальту не бачили вже понад два, а то й три десятки років. Відтак з колись нового твердого покриття позалишалися напрямки, що сьогодні більше нагадують дороги перешкод.

Збудовано у 60 – их, останні дорожні роботи  у 86 -87 роках.  У с. Андрійківці, Хмельницького району цього року дорога відзначила б 30 років з часу останнього її ремонту.

Пообіцяли  – виконали . Сьогодні центральну дорогу  протяжністю 1,900 м. не впізнати. Староста зізнається усе завдяки народному депутату Сергію Лабазюку та владі ОТГ. Буквально декілька тижнів тому тут дорожники розпочали роботи по капітальному оновленню покриття. Виділення коштів з державного бюджету, домігся Сергій Петрович, доклалися і у ОТГ.

Не менше чикали нової дороги у Райківцях, Хмельницького району. Староста села Ганна Сергіївна каже, тут постійно її підсипали щебенем, проте явного результату це не давало.

Декілька днів тому і у цьому селі дорожники розпочали ремонтувати  цей напрям – загалом його протяжність складає  2, 600 метрів. Спочатку рівняли покриття – сипали підготовчу суміш, а вже після – приступили до асфальтування.

Проте не лише дорога.  Кошти з державного бюджету, що за сприяння цього нардепа направлені на Хмельницький та Волочиський райони, потрапили і сюди. Голова ОТГ, Тетяна Нетреба  каже вже декілька років поспіль мають гарну співпрацю та розуміння від цього парламентаря.

 

 

 

 

 

 

 

" " " "