“АТБ” ЗАПУСТИВ НАЦІОНАЛЬНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ З ТЕХНОЛОГІЄЮ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ “БРАЙТИ”

451

“Брайти” допоможуть зібрати кошти на лікування та реабілітацію поранених дітей “Допомагати граючись”. З таким лозунгом лідер вітчизняного ритейлу “АТБ” у співпраці з NTI Loyalty та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) запустив національний благодійний проєкт з технологією доповненої реальності “Брайти”. Його мета – зібрати кошти на лікування поранених дітей та будівництво реабілітаційного центру. Щоб допомогти, треба безкоштовно завантажити мобільний додаток “Брайти”, а потім гроші за придбаних героїв автоматично перерахують до благодійного фонду АТБ.

Відвідувач АТБ Макар брав участь у акції “АТБ-арена”, а тепер зацікавився настільною грою “Обережно міна”, гроші від купівлі якої йдуть на протезування дітей.

Щоб “оживити” “Брайти” потрібно навести камеру на реальний об’єкт, а мобільний додаток поєднає зображення з його цифровим доповненням. Тож “Брайти” не тільки допоможуть зібрати кошти, а й знімуть стрес у дітей, кажуть розробники.

За 4 дні застосунок “Брайти” вийшов на перше місце в рейтингу App Store. А відео з героями зібрали понад два з половиною мільйони переглядів у YouTube та TikTok.

" " " "