Аварія автобуса під Кам’янцем-Подільським: одна жінка у вкрай важкому стані

Кількість потерпілих у результаті аварії під Камянцем-Подільським зросла до 13 осіб

5130

Загалом 13 людей постраждало в аварії, що трапилась учора, 2 листопада, неподалік від села Довжок у Кам’янець-Подільському районі, йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Зокрема, вже відомо, що всі потерпілі, крім водія автобуса – жінки різного віку. Серед них – двоє неповнолітніх дівчат. На щастя, їхні травми виявились неважкими, і після медичного огляду дівчат відпустили додому. Крім них відправились додому із легкими травмами ще четверо пасажирок того злощасного рейсу.

Читайте також: Летальна ДТП з вантажівкою на Хмельниччині

Водночас семеро людей, серед яких і водій автобуса, залишаються в лікарні. У них діагностовано травми середньої важкості. Переважно – переломи кінцівок і струс мозку. Однак жінка 38 років – у вкрай важкому стані. У неї важка черепно-мозкова травма  і пошкодження мозку. Лікарі наразі не дають ніяких прогнозів  щодо її подальшого стану.

Поліція розглядає кілька версій причин того, що сталося. В тому числі й  версію із технічною несправністю автобуса. Адже очевидці кажуть, що в нього на високій швидкості заклинило колесо. Начебто через це водій і втратив керування транспортним засобом.  Однак поліція розглядатиме різні версії.

" " " "