Автівки пускають, автобуси ні: у Нетішині скаржаться на некоректну роботу блокпостів

1267

Автівки пускають, автобуси ні: у Нетішині скаржаться на некоректну роботу блокпостів. Днями в одній із місцевих груп у Фейсбуці з’явилося відео, у якому чоловік нарікає на те, що його не пустили до міста. Зі слів зрозуміло, він не проїхав блокпост на автобусі. Чи справді місто-супутник Хмельницької атомної наглухо закрите для відвідувачів?

Ось це відео буквально днями з’явилося в одній із груп у Фейсбуці і зібрало чимало коментарів.

Чому чоловік не потрапив до Нетішина, а лише під, ми запитали у мера міста. Олександр Супрунюк запевняє, про дану ситуацію чує вперше.

Міський голова Нетішина додає,якби до нього звернулися – розібрався б у ситуації. Звернення від скаржника із Фесбуку не надходило. Пояснює, наразі в’їзд до міста автобусам дозволено, утім із деякими обмеженнями.

Олександр Супрунюк додає, це – правила вимушені на час карантину. Аби не допустити розповсюдження COVID у місті, обмеження поки не поспішають знімати. Навіть попри те, що ситуація із захворюваністю у Нетішині покращилася.

Підозри, каже мер Нетішина є, утім, нових хворих на щастя не виявляється. На сьогодні у місті зафіксовано 67 випадків захворювання на коронавірус. На амбулаторному лікуванні лише 6-ро чоловік, 2 з яких уже мають виписати.

 

" " " "