Автопробіг «пересічників» у Хмельницькому

1341

3-го вересня хмельницькі власники авто на єврономерах влаштували автопробіг. Колона з понад 70-ти автівок стартувала на Озерні, проїхалася найбільшими вулицями міста та  фінішувала на Майдані Незалежності. У такий спосіб місцеві «пересічники» вимагають безкоштовного розмитнення, якісних автодоріг та гуртуються та 100-тисячну акцію до Києва.

У Хмельницькому власники авто на єврономерах влаштували автопробіг. Колона з понад 70-ти автівок стартувала на кільцевій зупинці мікрорайону Озерна.

Далі маршрут у 30-ть кілометрів проходив через найбільші вулиці міста та фінішував на Майдані Незалежності. У такий спосіб місцеві «пересічники» воліють привернути увагу влади до проблеми розмитнення та стану доріг.

Своє авто пан Віталій купував за кордоном. Хоча би тому, каже чоловік, що в Україні така ж автівка вартує у п’ять разів дорожче.

Автомобіль пана Валентина також іноземець. Із сусідньої країни, розповідає чоловік, пригнав авто більш, ніж півроку тому, звісно, в рази дешевше. Та, окрім вартості, є ще один плюс – автівка насправді якісна.

Власне, безкоштовне розмитнення та якісні дороги – основне, чого вимагають від влади не лише хмельницькі «пересічники». Така ж позиція у власників авто на єврономерах з інших регіонів. У середу, 6-го вересня усі вони їдуть до Києва під Верховну Раду України. Сподіваються, що 100-тисячна акція таки дасть «зелене світло» законопроекту 5567.

 

" " " "