Балончик із фарбою як головна зброя: у Хмельницькому підлітки допомагали копам боротись із наркозлочинністю

885

Балончик із фарбою як головна зброя: у Хмельницькому підлітки допомагали копам боротись із наркозлочинністю. Учні ВПУ № 25 долучились до традиційної акції «Стоп-наркотик». Вони замальовували написи, які пропагують купівлю зілля через інтернет. У місті таких чимало – вони красуються на парканах, стінах будинків та гаражів ледь не у кожному дворі обласного центру.

Балончик із фарбою як зброя проти наркозлочинності. У Хмельницькому долучились до традиційної загальноукраїнської акції «Стоп-наркотик». Цього разу у наступ пішли учні 25-го ВПУ.

Ось такі надписи на будинках, парканах та гаражах – це не просто букви, а посилання, скориставшись яким будь-то може придбати наркотики. Аби не було спокуси, їх постійно замальовують й спеціально до корисної справи долучають підлітків.

Поліцейські просять у городян також долучатися до боротьби із наркозлочинністю. Певні, протидіяти їй під силу кожному. Спосіб – нехитрий, адже його з легкістю опанували і діти. Самі обіцяють також не здаватися і частіше виходити на подібні акції.

Учні 25-го ВПУ також обіцяють добру справу не кидати. Кажуть, намагатимуться залучити якомога більше однолітків.

 

" " " "