Басейну у Красилові бути. У місті стару котельню реконструюють під спортивно-реабілітаційний центр.

1397

У Красилові продовжується реконструкція котельні під спортивно-реабілітаційний центр. Зараз об’єкт готовий на 70 відсотків. У центрі проходитимуть реабілітацію діти та дорослі з різними вадами здоров’я. Крім того, навчатимуть плавати усіх охочих.

Майбутній спортивно-реабілітаційний центр заховався у дворах майже у центрі міста. Раніше це була котельня. Після того, як будинки у Красилові перейшли на індивідуальне опалення, – її вирішили не зносити, а реконструювати і добудувати.

Розпочили реконструкцію у 2017 році. Гроші виділили з міського, районного, обласного бюджетів. Більшу частину профінасував державний фонд регіонального розвитку. У красилівчанки Оксани Бернадської п’ятеро дітей. Жінка з нетерпінням чекає, коли відкриється новий об’єкт.

На об’єкті вже перекрили дах і встановили вікна. Зараз утеплюють фасад. Біля прибудинкової території вкладають бруківку. Всередині приміщення штукатурять стіни. До кінця року планують провести електрику, воду і каналізацію. У центрі будуть масажні кабінети, спортивний зал, кімнати для реабілітації та два басейна.

Повністю завершити реконструкцію запланували до кінця наступного року.

" " " "