Без зайвої метушні: тролейбусні проїзні відтепер можна купити он-лайн.

1157

Без зайвої метушні: тролейбусні проїзні відтепер можна купити он-лайн. Це – чергове нововведення Хмельницької міської влади. Вона заключила угоду з одним із банків і відтепер ті, хто мають спеціальний додаток фінансової установи, без проблем за кілька секунд можуть придбати електронний проїзний. Все, що потрібно – зісканувати наявний у кожному тролейбусі QR-код – і документ уже у вашій кишені, а, точніше, на телефоні. Найголовніше в он-лайн-проїзному те, що пасажир власноруч може вибрати число – з якого по яке він діятиме і навіть придбати проїзний документ на один день.

Що таке QR-код і навіщо він у тролейбусах хмельничани вже знають. Не так давно влада міста презентувала інноваційний проект електронний квиток. Сьогодні пішли далі і презентують так само електронний, але проїзний.

Обов’язковою умовою придбання як електронного квитка, так і онлайн-проїзних є наявність спеціального банківського додатку на телефоні і QR-код. Тим, хто уже купував квиток на проїзд не із рук, а в мережі зайве сканувати його не потрібно. А, от тим, хто не встиг апробувати нову послугу – зробити це варто – лише один-єдиний раз.

Найголовніше в он-лайн-проїзному, кажуть представники банку, те, що пасажир власноруч може вибрати число – з якого по яке він діятиме. Наголошують, проїзні документи не передаються і автоматично дезактивуються одразу після завершення місяця або дня – залежно від того, який документ ви купуєте.

Вартість місячного проїзного – незмінна – 130 гривень, добовий вартуватиме десять.

 

 

 

 

" " " "