Без зарплати і без роботи: працівники підприємства УТОС вийшли на Майдан.

787

Працівники підприємства УТОС вийшли на Майдан. Люди влаштували чергову акцію протесту проти чинного керівника. Кажуть, вже протягом 4 місяців сидять без зарплати і серйозно побоюються взагалі залишитись на вулиці. Додають, сьогодні їхнє підприємство ледве тримається на плаву. Переконані, винен у цьому саме директор. Наполягають, мало того, що чоловік не хоче чути колективної думки – уже почав звільняти незгодних.

Заборгованість за воду, за тепло, по зарплаті.

Ситуація на підприємстві УТОСу й досі – критична.

Люди певні, у всіх їхніх бідах винен директор.

Пан Василь – єдиний, кому розрахунок світить найближчим часом. Чоловіка звільнено з займаної посади. Певен, без роботи залишився, бо незгоден із політикою керівника.

Очільник підприємства, до слова, цього не приховує.

Заразом юридичну причину звільнення Василя Ковтонюка називає геть іншу.

Люди кажуть, після такого рішення пана Сергія серйозно побоюються також залишитись на вулиці. І справа зовсім не у зарплаті – на підприємстві вони отримують тисячу-півтори гривень на місяць. Справа в соціалізації незрячих та слабозорих, заради якої колись виробництво і було створене.

На Майдані, кажуть люди, зібралися аби привернути до себе увагу. Влади – міської і обласної, котра, певні, має допомогти поміняти керівника. Та підприємців.

" " " "