Бійка на Шепетівщині꞉ нападникам доведеться серйозно відповісти за скоєне

Події відбувалися ще у квітні цього року

499

У с. Судилків двоє чоловіків, які вже мали проблеми з законом через хуліганство, побили хлопця та дівчину. Бідолахам  наносили удари в обличчя та били по тулубу.

Особливо постраждав хлопець. Він отримав, як повідомляють у Шепетівському РУП, ушкодження  середнього ступеня тяжкості, які  призвели до подальшого тривалого розладу здоровꞌя.

Крім того, нападники пошкодили автомобіль потерпілих.

Правоохоронці встановили  усі обставини цієї події та затримали нападників. Ними виявилися уже судимі 19−річний та 34−річний місцеві жителі. Крім того, поліцейські продовжують розшукувати інших осіб, які причетні до цього злочину. Обом зловмисникам уже оголошено про підозру. До того ж, у вчиненні одразу двох правопорушень꞉ порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою раніше судимих осіб ( ч. 3 ст. 296 ККУ)  та умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження ( ч.1 ст. 122 ККУ).

Читайте також: На тому ж місці, та лиш в інший час꞉ нічна бійка у Хмельницькому (ОНОВЛЕНО)

Відповідно до санкцій цих статтей зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном до 5 років. Наразі обом підозрюваним обрано запобіжний захід. Один з них перебуватиме на цілодобовому домашньому арешті, іншого ж триматимуть під вартою.

" " " "