Більше ДТП, більше жертв: вересневі показники вражають навіть правоохоронців

781

Більше ДТП, більше жертв: вересневі показники вражають навіть правоохоронців. За минулий місяць на території краю зафіксували 16-ть аварій із 16-ма загиблими. Крім того, 2 автопригоди із великою кількістю постраждалих. Усі випадки правоохоронці наразі ретельно вивчають, кримінальні провадження знаходяться на стадії розслідування. Самі ж копи звертаються до учасників дорожнього руху із проханням не порушувати.

16-ть ДТП  із 16-ма загиблими. Вересневі показники вразили навіть правоохоронців. Адже, кількість жертв аварій в краї стрімко росте. Постраждалих за один раз рахують уже десятками. Як приклад наводять автопригоди із Теслою поблизу Хмельницького та на Волочищині – і там, і там постраждало більше, аніж по сім чоловік, серед яких – діти.

Винуватців ДТП правоохоронці поки не називають, кажуть, слідство іще триває.

Правоохоронці кажуть, роботи у слідчих щодень – не зменшується. За тиждень жовтня маємо нові аварії та нові жертви.

Правоохоронці додають, велосипедисти частенько забувають, самі – також учасники дорожнього руху, а, отже, як і водії, мають керуватися ПДР.

Пам’ятати про правила дорожнього руху копи закликають і пішоходів. Адже, вони, як і велосипедисти, частенько провокують аварії.

Правоохоронці вкотре звертаються і до пішоходів, і до велосипедистів та водіїв. Просять бути пильними та не забувати правила дорожнього руху. Адже, їхнє ігнорування може коштувати життя.

" " " "