Битва аутсайдерів: «Поділля» проти «Арсеналу»

914

Битва аутсайдерів. У Хмельницькому «Поділля» зіграло проти обухівського «Арсеналу». Те, що футбольний поєдинок буде цікавим стало зрозуміло з перших секунд. І це недивно, адже на центральному стадіоні міста зійшлися дві рівних команди, перемога для кожної з яких стала принциповою. Все тому, що у турнірній таблиці другої ліги місцеві футболісти займають передостанній щабель, а ось гості закріпилися на останньому місці.

Цими вихідними хмельницьке «Поділля» у домашньому поєдинку приймало обухівський «Арсенал». Вже з перших секунд гра аутсайдерів групи А другої ліги обіцяла напружену боротьбу. Жодна з команд поступатися не хотіла, а перемога була принциповою для кожної. При цьому, місцеві футболісти володіли неабиякою перевагою – власне поле та підтримка вболівальників, а тому удома не могли програти.

Без перебільшення, цієї перемоги хмельницький вболівальник чекав немало-небагато, півроку. Та навіть попри два нуль на табло, головний наставник подолян грою незадоволений. Мовляв, було чимало моментів, які потрібно було реалізовувати.

Про гру своїх підопічних тренер обухівського «Арсеналу» говорить те саме. Хоча матч був цікавим та напруженим, каже Олександр Акімов, його команді зіграти гідно не вдалося.

Наступну гру хмельничани проведуть на виїзді. Вже цієї неділі їх прийматиме Львів.

" " " "