«Біжимо разом» у Хмельницькому

1123

«Біжимо разом». Хмельницькі патрульні долучилися до всеукраїнського флешмобу. Започаткували акцію на Донеччині, потім естафету пропаганди здорового способу життя передали Дніпропетровській області. Від останньої спортивний флешмоб перейняли хмельницькі копи. До патрульних долучилися практично усі силовики міста: рятувальники, прикордонники, сервісний центр та чимало активних громадян.

Місце зустрічі – міська набережна. Тут збираються практично усі силовики міста та чимало активних громадян. Усе розпочинається з розминки.

Далі – офіційний старт та дистанція в один кілометр.

Спортивний флешмоб хмельницьким копам передали колеги. Започаткували його на Донеччині, потім естафету пропаганди здорового способу життя передали Дніпропетровській області. Від останньої спортивний флешмоб перейняли місцеві правоохоронці.

Дмитро Косінов – курсант-прикордонник. До флешмобу юнак долучився залюбки. Більше того, прийшов з друзями. Аби прикордонників було видно, усі одягли однакові чорно-зелені спортивні костюми.

Не залишилися осторонь флешмобу і рятувальники. У їх діяльності, кажуть, спорт – неабияк важливий, а тому до його пропаганди завжди долучаються.

Опісля пробігу, спортивне свято не завершилося. Далі кожен обирав програму до смаку. Для дітей влаштували окремі забави, втім найсміливіші підкорювали недитячі вершини.

Спортивний флешмоб з Хмельницького попрямував до Житомира. Тож, тепер там разом побіжать силові структури міста та активні громадяни.

" " " "