БІЗНЕС ІЗ КАСОВИМИ АПАРАТАМИ

334

Реєстратори розрахункових операцій стали обов’язковими з першого січня. Тож кожен підприємець у кафе чи салоні краси має такі встановити. Про частина представників бізнесу категорично проти таких нововведень. Мітингували підприємці і в столиці.

Кожен покупець має бути із чеком. Застосування реєстраторів розрахункових операцій з 1 січня 2022 року стає обов’язковим для всіх платників єдиного податку другої-четвертої групи. Представники малого бізнесу ще до такого нововведення від Уряду проводили мітинги у столиці. І зараз серед них також є незадоволені.

Ми запитали в подолян, як вони ставляться до таких змін.

Частина споживачів послуг каже, прибутки мають бути прозорими.

Частина хмельницького бізнесу вже давно працює із касовими апаратами. Зокрема, у сфері громадського харчування клієнту видають чек. Це доказ наданої послуги.

Вже понад 5 років обслуговує клієнтів книгарня «Є». Чек тут видають після кожної покупки, але не всі клієнти їх беруть. Зараз обсяги продажу збільшились через попит на видання після запровадження програми «Єпідтримка»

Голова комітету ВРУ з фінансової та податкової політики Данило Гетманцев в етері одного із телеканалів повідомив – штрафи за невикористання РРО можуть відтермінувати до 1 лютого. Проголосувати за поправку мають депутати.

" " " "