Благодійниця у погонах: шепетівська правоохоронниця зорганізувала власний пункт гуманітарної допомоги.

645

 Шепетівська правоохоронниця зорганізувала власний пункт гуманітарної допомоги. Протягом 10 років інспекторка ювенальної превенції вдягає та взуває тих, хто цього потребує. Речі починала приймати від колег, а сьогодні ледь не все місто знає й допомагає у добрій справі благодійниці у погонах. 

 У ювенальній превенції Ольга Семенюк вже 15 років. Жінка активно працює з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Колеги кажуть, спільну мову правоохоронниця без проблем знаходить навіть з складними підлітками.

 Правоохоронниця в повазі не лише серед вихованців інтернату. У Шепетівці жінка активно займається благодійністю. Каже, ідею хобі для серця і душі їй підказала робота.

 Благодійництво правоохоронниці починалося прямісінько на робочому місці.

 Ось так кабінет право охоронниці перетворився на пункт збору гуманітарної допомоги.

 Пані Ольга каже, допомагають не тільки сім’ям – чимало речей передають і до дитячого відділення районної лікарні, і до служби у справах дітей.

 Пані Ольга каже, все, що робить – робить не сама. Головна помічниця благодійниці – пані Яна – також правоохоронниця – певна, допомогти може кожен. Усе, що треба – зібрати уже непотрібні вам речі й прийти в поліцію.

 

" " " "