Благодійний фонд Карітас надає допомогу сім’ям

619

Благодійний фонд Карітас протягом 11 місяців надає допомогу сім’ям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. Найбільше потерпають багатодітні, малозабезпечені та одинокі. Тому на допомогу їм приходять благодійники. Нещодавно 60 родин отримали продуктові набори.

35 тисяч гривень на допомогу сім’ям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Благодійний фонд Карітас вкотре розвозить продуктові пакунки. Тепер їх отримують багатодітні та малозабезпечені родини. Серед них і пані Олена. В неї із чоловіком семеро дітей.

 У сусідньому селі проживає ще одна багатодітна родина. Мати самотужки виховує дітей після смерті чоловіка. Каже, перебуває в декретній відпустці. Тому на роботу вийти не може, а соціальна допомога менша за мінімальну заробітну плату. Її ледь вистачає на комуналку.

За допомогою матір звернулася до благодійників. Їхня співпраця розпочалася із проєкту «Шкільний портфелик». Тепер вже вдруге вони привозять продукти харчування, яких потребує родина. Кошти на реалізацію проєкту збирали на Українській біржі благодійності. 20 тисяч гривень виставило на закуплю найнеобхіднішого – крупи, солодке, консерви та борошно.

Загалом за 11 місяців благодійники надали допомогу більше ніж двом сотням сім’ям.

" " " "