Благодійний лісапетний фестиваль

440

У селі П’ятничани за ініціативи місцевої зірки Наталії Фаліон провели благодійний захід. На «Лісапет фест» з’їжджаються люди з навколишніх сіл і округів. Цього року розважали концертом, а дітлахів – солодощами та батутами.

Завжди пам’ятає свою маленьку батьківщину лідерка гурту «Лісапетний батальйон» – Наталя Фаліон. Саме у селі П’ятничани, Хмельницької області, Чемеровецького району проходило дитинство майбутньої зірки. Наталія Фаліон каже, має великий досвід в благодійних проєктах.

Лідерка гурту започаткувала в селі фестиваль «Лісапет фест». На нього приїздять люди з навколишніх сіл і округів. Голова громади зазначає, Наталя Фаліон виступає головною організаторкою, а громада підтримує ініціативу.

На гостей фестивалю очікував святковий концерт, зіркові гості, а для дітлахів поставили батути, солодку вату та інші розваги. Багато людей, які були на заході, з’їхались з навколишніх сіл.

До фестивалю долучився благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Представники особисто відзначили Наталію Фаліон подякою і додали свій внесок у благодійний проєкт.

Кожен міг допомогти у будівництві майбутнього дитячого майданчику. Для цього необхідно було або придбати щось на ярмарку, або ж кинути у скриньку будь-яку суму грошей.

" " " "