БЛАГОДІЙНИЙ РЕМОНТ

392

Благодійний ремонт. У 2018 році до Старокостянтинова у рамках військових навчань завітали американські гості. Відвідавши заклади освіти міста вони вирішили допомогти з ремонтами. У 2020 активно розпочались роботи. Тож яким закладам допомогли американські друзі?

Завдяки програмі гуманітарної допомоги Відділу оборонного співробітництва Посольства США в Україні, частина закладів освіти Старокостянтинова тепер із новими фасадами та кімнатами. Ремонтні роботи розпочалися у 2020 році. Зараз будівлі вже готові тішити новим виглядом дітлахів. Одним із закладів, який потрапив під програму, став ДНЗ Золотий ключик. Після проведення ремонтних робіт тут з’явився яскравий, утеплений фасад, та найголовніше – хореографічна зала, про яку так мріяли і діти, і батьки, і вихователі.

Утеплили фасад й у дитячому навчальному закладі №2 Зайчик. На стінах з’явились різнокольорові олівці, а на самій будівлі – нова та якісна покрівля. У садку також замінили двері та відремонтували кімнати.

Під програму гуманітарної допомоги також потрапила одна із шкіл міста.  У Старокостянтинівській ЗОШ №1 з’явилось нове освітлення у спортзалі, душові та кімнати для преодягання.

А у подарунок дітлахи отримали баскетбольні кошики – точнісінько як в іграх NBA.

Також у школі переоблаштували вбиральні. Зявилася й сучасна кімната для дітей з особливими потребами. Директорка каже, американська допомога була дуже доречною для закладу.

Відновлені школи та садочки тепер радо зустрічають гостей різнокольоровими барвами своїх фасадів та новими кімнатами.

" " " "