Близько 4 років розбещував неповнолітню доньку та облив кислотою: жителя Білогірщини заґратували на 8,5 років

1505

Зловмисник тримав доньку у постійній психологічній напрузі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Хмельницькій області.

«Білогірський районний суд визнав 44-річного чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 156 ( Розбещення неповнолітніх) КК України», – інформує поліція.

Зловмисника заґратували на 8 з половиною років.

У серпні 2019 року чоловік виманив дівчину посеред ночі на пасовище, де зв’язав та облив кислотою. Юначка отримала опіки обличчя, грудей та лівого стегна загальною площею близько 6% тіла.

Медики Білогірської лікарні, куди поступила потерпіла, одразу повідомили у поліцію.

Слідчим 18-річна дівчина розповіла, що впізнала у нападникові власного батька. Ба більше, вона зізналася, що він з 14-ти років регулярно вступає з нею у статеві зносини.

Того ж дня зловмисника затримали, було вилучено ряд речових доказів.

Як з’ясувало слідство, чоловік, окрім розбещення, тримав доньку в постійній психологічній напрузі, надмірно контролював, погрозами змушував частіше приїздити додому під час навчання у Хмельницькому та звинувачував у непристойній поведінці. Окрім цього надсилав їй та іншим членам сім’ї смс-картинки порнографічного характеру та зображення понівечених людей.

Суд завершив розгляд справи та визнав чоловіка винним у розбещенні неповнолітніх та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

" " " "