Близько мільйона гривень необхідно на лікування кам’янчанці Лілії Рижковій. 

953

Близько мільйона гривень необхідно на лікування кам’янчанці Лілії Рижковій.  Жінка сама виховує двох  малолітніх дітей.  Рак грудей їй встановили два роки тому. Спочатку лікування пройшло успішно, проте хвороба повернулась знову. Відтак молода мама змушена просити про допомогу.

Семирічний Денис уже давно не мріє про подарунки та іграшки. Єдине бажання хлопчика – аби мама була здоровою. Рак грудей кам’янчанці  Лілії Рижковій встановили два роки тому. Жінка пригадує, спочатку пів року у приватній клініці лікували неіснуючу хворобу.

Відтак, через несвоєчасно встановлений діагноз, пані  Лілії провели оперативне втручання з видалення молочної залози. Потім було кілька хіміотерапій.  Проте хвороба дала рецидив.

Наразі  Лілія Рижкова  знову проходить лікування у Хмельницькому обласному протипухлинному центрі.  Проте вартість препаратів для жінки, яка самотужки виховує двох діток, просто космічна.

Діагноз онкологія у цій родині чують не вперше. Від раку померла мам пані Лілії та дідусь . Аби діти не залишились сиротами,   рідні звертаються  з проханням врятувати життя молодій мамі.

Якщо ви бажаєте допомогти родині, кошти можна перерахувати за реквізитами, які ви бачите на екрані.  І пам’ятайте, іноді чиєсь життя залежить від нас.

Приват Банк  4149  4390  4323  9304 – одержувач Волощук Вікторія

Ощад Банк     4790  7299  0666  2465 – одержувач Рижкова Лілія

Пумб Банк      4314  1402  0127  2066 – одержувач Рижкова Лілія

" " " "