Богиня танцю: зірка “Віагри” Надія Мейхер підкорила глядачів

Судді шоу "Танці з зірками розвалили виступ відомої подолянки

1050

Напередодні в прямому ефірі телеканалу “1+1” відбувся показ другого випуску чергового сезону розважального телешоу “Танці з зірками”, у якому взяли участь 14 пар. Серед зіркового складу була й відома подолянка та легендарна екс-солістка групи “Віагра” Надія Мейхер, виступ якої судді оцінили дуже тепло. Про це розповідає видання газети “Є”.

Того вечора ефір був не простий, адже результати усіх виступів мали вирішити, яка пара стане першою, що покине проект. Перший виступ Надії відбувся минулого тижня. Тоді вона зі своїм партнером розпалила у пристрасть у глядачах ефектною румбою. Цього ж разу екс-віагрянка аж ні як не знизила планку, завоювавши публіку ефектною самбою, присвятивши свій виступ Григорію Чапкісу.

“Минулого ефіру уся увага була прикута до того, що я вже брала участь у «Танцях з зірками» 14 років тому. Я готова розповісти, як все було. Було дуже очевидно, що є тільки дві пари – Наталка Могилевська і Володимир Зеленський. Я зрозуміла, що я не готова далі боротися, і здалася навмисно, а зараз я здаватися не збираюся”, – заявила перед виступом 38-річна співачка.

І знову члени журі дуже тепло відреагували на виступ Надії та її партнера Кирила Власюка під пісню Шакіри « La Tortura». Експерти з мови тіла не поскупились на компліменти, в міру приправлені лестощами.

«Я думаю, що це перший випадок в історії , коли під пісню Шакіри хтось танцював сексуальніше, ніж сама Шакіра. Як це може бути? Надю, ви трохи не проковтнули свого немаленького партнера, – прокоментував виступ Влад Яма. – Класно, круто, динамічно. Прекрасна робота тіла. Те, що для самби дуже-дуже важливо».

Читайте також: 16-річні Катерина Процанюк і Роман Рибак вибороли бронзу на Чемпіонаті України зі спортивних танців

Також пристрасну подолянку похвалила навіть і найприскіпливіша суддя Катерина Кухар. Вона підкреслила, що Надії трішки не вистачає техніки, але при цьому порівняла її танок з ураганом Катрін, а саму Надю назвала “головною фурією та піковою дамою проекту”.

" " " "