Бонусна програма для постійних абонентів ЕВЕРЕСТ™: Знижки та привілеї за довіру

551

Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ не лише забезпечує у Хмельницькому надійний доступ до швидкісного домашнього інтернету та різнопланових телеканалів кабельного телебачення, а й прагне зробити життя своїх абонентів комфортнішим і вигіднішим. Постійним абонентам у Хмельницькому, які підключили послуги домашнього інтернету, провайдер пропонує унікальну бонусну програму. За її умовами користувачі можуть насолоджуватися особливими привілеями та перевагами й заощаджувати щомісяця до 2000 гривень з сімейного бюджету¹.

Картка миттєвих знижок EVERCARD

Найшвидший та найзручніший спосіб скористатися знижками від бонусної програми «Клуб Еверест Хмельницький» — активувати електронну картку EVERCARD. Для цього потрібно зареєструватися у вайбер-боті Клуб Еверест Хмельницький і дотримуватися простих інструкцій. Пред’являйте картку під час розрахунку на касі магазину чи у різноманітних закладах міста й сплачуйте за покупки та послуги зі знижками до 30 %.

Як накопичити бонуси на рахунку

Бонусна програма «Клуб Еверест Хмельницький» проста та зручна. Щоразу, коли абоненти сплачують за послуги інтернету та телебачення, вони отримують на особистийрахунок бонуси — 20 % від списаної суми. Чим дорожчий пакет інтернету та чим більше послуг вони оплачують, тим більше бонусів нараховується. Наприклад, за кожні 100 гривень абонплати бонусний рахунок поповниться на 20 балів.

Щороку за абонентський стаж кожному абоненту нараховується по 10 бонусів за рік безперервного користування послугами. За підключення одночасно двох послуг щомісяця до рахунку додається 30 бонусів.

Кожна перевірка картки знижок EVERCARD, коли ви користуєтесь нею в магазинах і закладах міста, додає по 2 бонуси. Щомісяця перевірки автоматично підсумовуються, і рахунок поповнюється відповідною кількістю бонусів.

Подарункові сертифікати за бонуси

Накопичені на рахунку бонуси можна використовувати для отримання знижок у партнерських закладах «Клубу Еверест Хмельницький». Бонусні бали обмінюються на спеціальні подарункові сертифікати, які дають змогу платити зі знижками до 99 % у магазинах, кафе, піцеріях, суші-барах, медичних, розважальних, навчальних центрах та інших закладах. Приміром, з сертифікатом можна безкоштовно відвідати театр, кіно, басейн, розважальний центр, отримати знижку на відвідування спортивних клубів, медичні послуги, заняття з вивчення іноземних мов або дешевше придбати товари у магазинах.

Кількість партнерів бонусної програми, що пропонують знижки, постійно збільшується, додаються нові цікаві та вигідні пропозиції у різних рубриках. Зі знижками з EVERCARDта за сертифікатами можна купувати продукти, одяг і взуття, дитячі товари, меблі, комп’ютерну та побутову техніку, сплачувати дешевше за сервісні послуги, розваги, відпочинок тощо. Слідкуйте за оновленнями пропозицій партнерів бонусної програми у вайбер-боті або на сайті бонусної програми club-km.everest24.com.ua.

Участь в мегарозіграші в обмін на бонуси

Щомісяця «Клуб Еверест Хмельницький» проводить мегарозіграші цінних подарунків для постійних абонентів, які долучилися до учасників клубу. Щоб виграти дрібну побутову техніку, ґаджети, товари для дому та інші корисні та потрібні призи, завітайте на сайт бонусної програми або у вайбер-бот. Оберіть все, що хотіли б виграти, обміняйте бонуси на участь у розіграші та очікуйте на результати наприкінці місяця.

Безкоштовні майстер-класи та медіашкола

Користуєтесь послугами домашнього швидкого інтернету до 100 Мбіт/с і насолоджуєтесь переглядом до 120 топових українських і закордонних телеканалів від ЕВЕРЕСТ™? Тоді пропонуємо записатися на майстер-класи та у медіашколу для юних журналістів і блогерів.

Щотижня у рамках соціального проєкту «Ліхтарик» для дорослих і дітей проводяться цікаві творчі, спортивні, кулінарні та інші тематичні майстер-класи. Для абонентів інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ вони абсолютно безкоштовні. Кількість учасників обмежена, тож слідкуйте за анонсами на сайті km.everest24.com.ua, на сторінках у соцмережах і залишайте заявки.

Медіашкола за авторською методикою досвідченої журналістки допоможе дітям розкрити приховані таланти, розвинути уяву та творчі здібності. А ще у медіашколі розкажуть іпокажуть, як працює телебачення, навчать правильно будувати речення та вільно висловлювати думки перед телекамерою.

Бонусна програма «Клуб Еверест Хмельницький» — чудовий спосіб заощадити сімейний бюджет, весело та активно провести час з родиною. Користуйтесь послугами домашнього стабільно швидкого інтернету, дивіться цікаві телеканали кабельного телебачення та насолоджуйтесь додатковими перевагами й вигодами. Адже абоненти ЕВЕРЕСТ™ завжди отримують більше.

¹ За результатами опитування користувачів бонусної програми «ЕВЕРОК», що було проведене 03 липня 2023 року.
² Під поняттями «приз» і «подарунок» у тексті мається на увазі придбання їх за 1 грн. Розмір знижок, дата початку й закінчення  дії, перелік товарів і послуг, на які вони надаються, співвідношення до попередньої ціни встановлюються партнером, який за це відповідає.
Детальніше про умови бонусної програми на сайті: club-km.everest24.com.ua

 

 

" " " "