БОНУСИ ВІД ЕВЕРЕСТ™: ЯК ОТРИМАТИ ТА НА ЩО ЇХ ВИТРАЧАТИ

1476

Заощадити на покупках та послугах до 1000 гривень щомісяця, але продовжувати при цьому купувати товари й користуватися необхідними послугами — це можливо, якщо ви користуєтеся послугами інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому.

Провайдер розробив для абонентів, що вирішили підключити послуги домашнього інтернету та кабельного телебачення, спеціальну бонусну програму «Клуб Еверест Хмельницький», що дозволяє суттєво заощаджувати на покупках і послугах у різноманітних закладах міста. Як працює програма, на чому та як можна заощадити, які ще переваги й можливості вона відкриває перед учасниками — розповідаємо детально.

Як нараховуються бонуси?

 

Активно користуючись послугами ЕВЕРЕСТ™ та щомісяця сплачуючи за них, абоненти автоматично отримують бонуси на свої рахунки. Накопичені бонуси можна обмінювати на знижки до 99% на покупки та послуги у закладах партнерів «Клубу». Нарахування бонусів відбувається одночасно за чотирма напрямками, щоб абоненти могли зібрати якомога більше бонусів і витратити їх на цікаві та вигідні пропозиції.

  • За підключення одразу двох послуг — домашнього інтернету та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ — ви щомісяця отримуватимете на свій рахунок по 30 бонусів.
  • Вносьте регулярно абонплату за користування інтернетом до 100 Мбіт/с і кабельним телебаченням та щоразу повертайте собі 20% від списаної суми у вигляді бонусів. Наприклад, ви підключили тариф інтернету «km-Нове безмежжя» і кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ™ та сплачуєте щомісяця 120 гривень та 80 гривень відповідно. За умовами бонусної програми вам буде зараховано: 200 гривень Х 20% = 20 бонусів.
  • Чим довше ви з інтернет-провайдером ЕВЕРЕСТ™, тим більше матимете бонусів на абонентському рахунку. Адже за кожен рік безперервного абонентського стажу щороку будете отримувати додаткові 10 бонусів.
  • За умовами бонусної програми абоненти можуть безкоштовно активувати у вайбер-боті Клуб Еверест Хмельницький картку миттєвих знижок EVERCARD. Пред’являючи на касі цю персональну електронну картку, ви зможете сплачувати зі знижкою від 3 до 30% у магазинах, аптеках, медичних центрах, салонах краси, розважальних закладах, кафе, сервісних центрах. За кожну перевірку картки на касі ваш абонентський рахунок поповнюватиметься на 2 бали. Тобто, якщо у лютому ви 20 разів скористалися EVERCARD, то зможете поповнити рахунок на 40 бонусів. Кількість активацій електронної картки визначається автоматично щомісяця.

Перевіряйте кількість бонусів в особистому кабінеті на сайті бонусної програми або у вайбер-боті Клуб Еверест Хмельницький.

На що можна витратити бонуси

Накопичені бонуси ви можете обміняти на цікаві та вигідні пропозиції, що допоможуть заощадити сімейний бюджет:

  • подарункові сертифікати на знижки від партнерів бонусної програми,
  • участь у щомісячних мегарозіграшах цінних призів,
  • безоплатні заняття для дітей у медіашколі за авторською програмою.

У «Клубі Еверест Хмельницький» представлено 100 видів сертифікатів на знижки 99% на товари та послуги від партнерів бонусної програми інтернет-провайдера. За сертифікатами можна отримати безкоштовні квитки у кіно, на вистави, у басейн, розважальні центри, фітнес-клуб. Або ж обрати сертифікати на знижки на консультації лікарів, замовлення смачних страв у суші-барах, кафе та піцеріях. Серед пропозицій — сертифікати, що дозволять придбати дешевше одяг, взуття, товари для дому, організувати відпочинок для родини, знайти цікаві навчальні програми для дітей.

Детальну інформацію про підключення домашнього інтернету до 100 Мбіт/с і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™, про можливості бонусної програми та сертифікати на знижки знайдете на сайті km.everest24.com.ua.

Ліц. провайдера програмної послуги НР № 00735-п від 17.10. 2018 року, вид. Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення

*Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижок, дата початку й закінчення їхньої дії, перелік товарів і послуг, на які вони надаються, співвідношення до попередньої ціни встановлюються партнером, який несе за це відповідальність.

" " " "