Брати Капранови презентували нову книгу.

990

Правда про Майдан. Брати Капранови презентували вихід нової книжки. Цього разу письменники  видали журналістське розслідування  про Революцію гідності. Герої  друкованого видання – очевидці  події на Майдані – від мітингарів до політиків. Незважаючи на документальні події, книга вийшла цікава, кажуть близнюки.

Революція – події на Майдані та за його лаштунками. Саме цим недавнім  подіям присвятили свою чергову книгу брати Капранови. Проте видання вийшло у форматі журналістського розслідування – з інтерв’ю очевидців. Серед них, не лише ті, хто лікував та воював, а й ті, хто залишався ув’язнений чи вів політичні інтриги.

Брати для опитування обирали  різних людей з різними поглядами – аби кінцевий результат не вийшов упереджений. Тож  передовсім запитували тих, хто після Революції  не отримав вигоди – посад та грошей.

Героями книги став 21 очевидець, проте, як кажуть письменники, таких людей набагато більше.Тож вже наприкінці листопада у соцмереж стартує збір свідчень від усіх, хто має інформацію про ті події.

Вже незабаром книгу «Майдан. Таємні файли» можна буде придбати у вільному продажу. З’явилося видання і полицях  хмельницької читальні.

 

" " " "