Бубнівка відсвяткувала 452 День народження

571

Село Бубнівка відсвяткувало 452 День народження. Смаколики та розваги зустрічали гостей свята. А запальні пісні народних колективів розповіли усю історію села.

Діти, котрі мешкають у селі, показували свої таланти. Тут на підростаюче покоління покладають великі надії, тому роблять усе можливе для його розвитку. Так, для найменших планують відремонтувати дитячий садок, а для школярів –  спортивну залу.

До святкування у Бубнівці долучився й благодійний фонд Сергія Лабазюка “Ми поруч”.

На святкуванні представники благодійного фонду відзначили батьків, сини яких боронять кордони на сході України. Від голови Хмельницької обласної ради цінними подарунками нагородили багатодітні сім’ї.

Костел пресвятої Діви Марії у Бубнівці збудований вже давно і  потребує ремонту покрівлі. Сума для її реконструкції непідйомна для прихожан храму. Тож благодійний фонд Сергія Лабазюка “Ми поруч” здійснив мрію вірян, подаруваши грошовий сертифікат.

День народження села – справжнє свято для його мешканців, а також гарний привід відпочити від буденних справ. Після завершення великого концерту  гостей очікувала дискотека.

 

" " " "