Будівництво Льодового палацу планують у Хмельницькому

Приміщення Льодового палацу використовуватимуть для проведення тренувань і змагань з хокею, фігурного катання та інших зимових видів спорту

2152

В Управлінні капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Хмельницької міської ради оголосили тендер на будівництво Льодового палацу. Приміщення планують зводити на вул.  Прибузькій, 7/3А, а його вартість передбачає  285 млн.  443 тис. грн.

Як зазначається в системі «Прозорро», Льодовий палац будуватимуть у два поверхи. На першому поверсі розмістять  двосвітловий зал з льодовою арено, трибуну для глядачів на 450 місць, вестибюль з виходами до залу, каси, камери схову,  гардеробні, адміністративні приміщення, роздягальні для команд, тренерські, медичні кабінети, кімнати суддів, туалети для відвідувачів, підсобні та технічні  приміщення.

На другому поверсі розташовуватиметься фойє з додатковими входами до трибун залу, зал для конференцій, зали спеціальної фізичної підготовки, буфети, вбиральні, допоміжні та технічні приміщення.

Також передбачена закупка тренажерів для гри в хокей та фігурного катання. Будівництво планують закінчити до 31 грудня2024 року.

 

" " " "