Було 23 – залишилось 8: одномісячні цуценята шукають своїх господарів.

934

 Цей сюжет – незвичний для новинного випуску, утім, не зробити його ми не могли. До редакції нашого телеканалу звернулися хмельничани із проханням допомогти їм знайти дім для цуциків. Річ у тім, що на одному із будівництв міста виявили аж 23 пухнастики. 15-ро – уже в родинах, 8 – досі у пошуках свого господаря. 

 8 дорослих собак по черзі підходять до дівчини. У них – обід. Смаколики, зазвичай, за кошт самої Марини.

 Від допомоги, каже Марина, наразі не відмовиться. Аби в людей не виникало зайвих питань, її приймають не грішми, а їжею. Додає, із рештою допомагають в «Спецкомунтрансі». Більшість тварин уже – стерилізовані.

 Зоозахисницею дівчина себе не називає. Каже, просто любить тварин. Жаліти чотирилапих навчилась іще з дитинства.

 Зважаючи на те, що вдома завжди були коти, раніше, каже Марина, ними й займалася – не одного виходила й прилаштувала в родину. До цього випадку спокійно обходилася без допомоги ЗМІ. Втім, ситуація, що трапилася місяць тому – неординарна. В один день під опікою дівчини опинилося 23 цуцики. Їх випадково знайшла на будівництві.

 Наразі в родинах – уже 15 цуценят.

 Власне, чим дівчина наразі і займається. Родину шукають іще вісім пухнастиків.

 Місце знаходження цуциків ми спеціально не називаємо, адже, як кажуть, люди бувають різні. Прийти і вибрати собі друга можна, сконтактувавши з Мариною. Номер телефону ви бачите на екрані.

 Ось стільки любові, тепла та ніжності можете отримати і ви. Причому не тимчасово, а назавжди. І абсолютно безкоштовно.

Номер телефону – 0969705219.

" " " "