Чарівні працівниці мережі АТБ

657

Незабаром 8 Березня – Міжнародний жіночий день. Так склалося, що у сфері роздрібної торгівлі в нашій країні переважно зайняті представниці прекрасної статі. Персонал більшості магазинів «АТБ» також переважно жіночий. Їх місія  забезпечити мільйони  громадян свіжими продуктами та товарами першої необхідності. І це для них – успішна щоденна робота. День торгівлі вони традиційно вважають своїм головним святом, однак не забувають і про Міжнародний жіночий день.

Ці чудові жінки відіграють основну роль у динамічному розвитку й ефективній роботі найбільшої компанії в країні. Уже кілька років «АТБ» посідає лідируючі позиції в рейтингу кращих роботодавців галузі роздрібної торгівлі. В торгових залах супермаркетів «АТБ» можна зустріти жінок не тільки за касою або біля прилавка. Вони часто виконують роботу товарознавців, керівників магазинів, логістів, бухгалтерів, керують відділами контролю якості. У компанії є безліч успішних прикладів кар’єрного росту. Згідно з даними із відкритих джерел сьогодні 85% керівників у супермаркетах «АТБ» починали свою кар’єру з рядових посад.

Крім добре знайомої українцям торговельної мережі «АТБ-Маркет» до складу корпорації «АТБ» входять численні підприємства, які займаються управлінням активами, логістикою, виробництвом продуктів харчування. Як нам розповіли співробітниці «АТБ», коли віриш у свої сили, коли професія для тебе не лише спосіб заробити, але й стиль життя – будь-яка справа під силу: хоч відкрити новий магазин, хоч підкорити цілий регіон! Не менш важлива і підтримка молодих співробітників.

Аби понад три з половиною тисячі найменувань гарантовано якісних товарів  займали  звичні місця на прилавках магазинів найбільшої торговельної мережі країни, максимум зусиль докладає величезна команда співробітників корпорації «АТБ». Більша частина з них – це представниці прекрасної статі, що надихають і чоловіків.

Цього року Міжнародний жіночий день багато хто з жінок традиційно зустріне на своєму робочому місці. Проте колектив торговельної мережі – дружній та цілеспрямований. Тож навіть у свята можна отримувати задоволення від роботи.

Понад чотири мільйони українських громадян щодня відвідують супермаркети «АТБ» – найбільш надійного, перевіреного часом постачальника свіжих продуктів і якісних товарів першої за доступними цінами. Станом на сьогодні 1206 магазинів «АТБ» щодня, без перерв, відкриті для покупців у 307 містах і селищах України. До кожного свята діють і цікаві та вигідні акції. Тож солодкі подарунки для найрідніших можна придбати саме тут.

День торгівлі жінки «АТБ» традиційно вважають своїм головним святом, але не забувають і про 8 Березня. Можна бути ефективним працівником компанії – лідера вітчизняного ритейлу, але пам’ятати, що ти жінка! З нагоди свята чоловічий колектив мережі «АТБ» вітає усіх тендітних та наполегливих, квітучих та працьовитих з 8 березня.

Завдяки максимальній самовіддачі, прагненню розвиватися та підкорювати нові вершини, дивовижні жінки вже більш як чверть століття дозволяють компанії бути лідером галузі за багатьма показниками: товарообігом, кількістю клієнтів, числом магазинів, географією присутності, обсягом сплачених податків. Тож вони є частиною великої складової успіху. Так буде і надалі – адже мережа АТБ цінує свій кадровий потенціал.

" " " "