Челендж «Баскетбол з директором» крокує містом

918

З НВО №5 – у першу гімназію. Челендж «Баскетбол з директором» крокує школами міста. Мета флешмобу – пропаганда здорового способу життя та популяризація баскетболу. Традиційно, розпочався челендж з баскетбольного майстер-класу. Свої вміння демонстрували хлопці з юнацької ліги та дівчата з вищої. Потім – товариська гра, до якої долучився і директор.

Ось так кілька днів тому народився челендж «Баскетбол з директором». З НВО №5 спортивну естафету передали у першу гімназію. Традиційно, розпочався флешмоб з баскетбольного майстер-класу. Свої вміння демонстрували хлопці з юнацької ліги та дівчата з вищої. Сашко Бужанський, до прикладу, – гравець ВЮБЛ.

Як потрібно грати у пас, влучати у кільце та тримати захист. Усе це було на баскетбольному майстер-класі у першій гімназії. Мета заходу – пропаганда здорового способу життя та популяризація баскетболу.

Аби закохати школярів у баскетбол, насамкінець вже професійні гравці влаштували товариський матч, до якого долучився і директор. Святослав Ратушняк прийняв виклик з НВО №5, на діловий костюм одяг спортивну майку та долучився до баскетбольного протистояння.

Аби баскетбол полюбився школярам й інших навчальних закладів, Святослав Ратушняк підтримав челендж «Баскетбол з директором» та передав естафету далі.

 

" " " "