Чемпіонат області з баскетболу серед юнаків

721

Три хмельницьких команди, Полонне, Кам’янець-Подільський та Шепетівка. Ці шість команд взяли участь у чемпіонаті області з баскетболу серед юнаків. Цьогорічний турнір виявився нервовим та напруженим. На спортивному полі між командами точилася справжня боротьба. При цьому гравці змагалися не те, що за кожен кидок у кільце, а за кожен сантиметр баскетбольного майданчика.

Три хмельницьких команди, Полонне, Кам’янець-Подільський та Шепетівка. У Хмельницькому пройшов другий тур чемпіонату області з баскетболу серед юнаків. На старті турніру участь взяли шість команд. До поєдинків другого етапу дійшли стільки ж.

Тобто, усі команди зіграли між собою. Практично усі поєдинки, до слова, виявилися нервовими та напруженими. На спортивному полі між збірними точилася запекла боротьба.

До обласного чемпіонату кожна команда готувалася. Тож, на полі гравці змагалися не те, що за кожен кидок у кільце, а за кожен сантиметр баскетбольного майданчика.

Хмельничани, до слова, зайняли перше та друге місце обласного турніру. На третій сходинці закріпилися полончани. Шепетівчани ж у трійку лідерів не увірвалися, втім, запевняють, не розчаровуються.

При цьому, лідери баскетбольної гонки боротьбу продовжать, щоправда вже не на обласному рівні. Кращі гравці команд-призерів захищатимуть честь Хмельниччини на рівні країни.

" " " "