Через електронний проїзний пенсіонери ледь не штурмували управління соцзахисту.

2152

Міське управління соцзахисту в облозі – хмельницькі пенсіонери масово кинулися реєструватися на електронний проїзний. На порозі установи утворилася велика черга, як у сумнозвісні 90-і.
Під міським управлінням соцзахисту – аншлаг. Тут від ранку збирається натовп. Люди замерзлі і обурені, слів не добирають. Дехто в черзі вистояв вже кілька годин.
Людей до соцзахисту привела звістка про старт реєстрації у єдиному державному автоматизованому реєстрі задля отримання електронного проїзного. Знімальна група ледь не штурмом протискується всередину закладу.
Людей приймає лише один кабінет. Фахівці кажуть, роблять усе що можуть, працюють без обіду.
Тим часом за дверима кабінету пристрасті не вщухають. Люди бідкаються на відсутність оперативності.
Аби знизити градус напруги, йдемо до головного соцпрацівника Хмельницького. Посадовець щойно повернувся з міськради. Каже, ажіотаж – штучний. Однак, вийти до людей погоджується.
Електронний проїзний, пояснює посадовець, з’явиться в Хмельницькому не раніше ніж у травні. Ба більше, рішення щодо нього взагалі ще не ухвалили. Управління праці і соцзахисту нині працює над наповненням автоматизованого реєстру. Процедура ця не має дедлайнів, відтак панікувати не варто.

" " " "