Через ожеледицю у міському травмпункті побільшало відвідувачів.

689

 У травмпункті – аншлаг. Підвищена волога плюс мінусова температура – і, як наслідок, льодова ковзанка на дорогах та тротуарах. До обіду у травмпункті міста вже встигли прийняти більш ніж півсотні людей із переломами. Комунальники переконують – боротися із природнім явищем почали ще з вечора.

 Для багатьох людей ранок понеділка розпочався із відвідин лікарів-травматологів. Медики кажуть, число їхніх пацієнтів збільшилося саме через ожеледицю.

 Проте спецтехніка комунальників на дорогах почала працювати ще з вечора неділі. Майстер дільниці комунального підприємства з будівництва, ремонту та експлуатації доріг у реальному часі слідкує за всіма машинами.

 Цієї ночі на дорогах міста працювало сім одиниць техніки для підсипки автошляхів. У підприємстві і технікою, і сумішами забезпеченні на всю зиму.

 Аби вулиці міста були безпечними як для пішоходів, так і для автомобілістів, із міського бюджету витратили чотири з половиною мільйони гривень на суміші. Комунальники кажуть, готуються до суворої зими.

 Травматологи радять, аби не стати їхніми пацієнтами, потрібно якомога краще згрупуватися перед падінням та зменшити свою власну висоту.

" " " "