Через сусідські війни чотири родини залишилися без водопостачання.

837

Посварився і відрізав від водопостачання. Через сусідські чвари без води вже четверту добу страждає чотири родини приватного сектору, що у мікрорайоні Ружична. Люди кажуть, опинилися в заручниках сусіда-шантажиста. 30 років тому самотужки через городи прокладали водопровід. Увесь цей час справно сплачували за воду і користувалися зручностями. Аж поки один з сусідів не виставив користувачам фінансові претензії і коли не отримав бажаного – просто відрізав трубу.

Микола Віславський – інвалід 2 групи. Живе сам. Тепер, аби помитися, дідусь має кликати на поміч сусідів. Бо через слабке здоров’я не може самотужки дістати відро води з криниці.

Микола Іванович – не єдиний постраждалий. У будинку Анатолія Величка теж зникла вода. Каже, без вологи  у таку спеку погорять городи.

Обидва хмельничанина стверджують, у негараздах винен сусід, бо самовільно відрізав  їх та ще два будинки від водопостачання. 30 років тому на дачному масиві «Райдуга», що у мікрорайоні Ружична, прокладали водопровід. Трубу тягнули через город В’ячеслава Незгоди. Домовилися усно. Тоді сусід проти не був. Увесь час спокійно користувалися і сплачували за зручності. До поки пан Незгода не виставив фінансові претензії.

Люди палити відмовилися, а вода зникла з  кранів. Тим часом пан Незгода звинувачення відкидає. Мовляв, грошей не вимагав, трубу дійсно врізав через сварки із сусідами. А ще каже, за 30 років люди так і не спромоглися узаконити трубу.

Тим часом у «Хмельницькводоканалі» кажуть, що за водомережу не відповідають. Труба – власність абонентів. І пояснюють,  лише суд може винести рішення про відключення від водомережі.

Тим часом пенсіонер Микола Іванович каже, вода йому життєво необхідна.

 

 

" " " "